Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.09.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Ferrari FF тунингован от Wheelsandmore

Ferrari FF  тунингован от Wheelsandmore
Nasko Nikolov

Немското тунинг студио Wheelsandmore разработи свой вариант на най-новото четириместно купе Ferrari FF. В процеса на разработка на представителя на италианската компания в класа Gran Turismo, получава нов комплект джанти, модифицирано окачване и пакет от няколко предложения за двигателният отсек. Всички елементи от тунинг програмата им могат да бъдат закупени както заедно така и по отделно.

Логично промяната на спортният автомобил започва с подмяната на джантите. Както името на фирмата подсказва това е основният елемент, на който тунера залага в своите програми. Ferrari FF се вози върху комплект 6 Sporz². За предната ос размера е 21 х 9,5, а за задната 22 х 12. Изборът на гуми се е спрял върху Continental Sport Contact 5P с размери 255/30 отпред и 305/25 отзад.

Окачването на пълноприводно задвижваният автомобил е получило нови, по-твърди пружини, който снижават автомобила с 25мм. От Wheelsandmore обещават, че ще поработят по-въпроса и на по-късен етап ще предложат по-добро решение за окачването на FF.

Като допълнение към пакета от фирмата предлагат два различни по мощност етапа за 6.3 литровия V12. Първия предлага повишение на конските сили с 24 благодарение на лек софтуерен ъпгрейд. Цената за чип тунинга е 3782 € и ако мислите, че това е много то почакайте да видите цената на втория пакет. Той включва в себе си също нов софтуер, както и нова изпускателна система. Резултата е 700 конски сили, или иначе казано увеличение с 40. Цената на това удоволствие е 9244 €.

 

Добави коментар