Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.11.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi RS6 комби от O.CT Tuning

O.CT Tuning Audi RS6 Avant Quattro
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8.5
Уникалност
7
Искаме го
8.5
8

Разкошен

Великолепната RS6 се явява в гаражите на швейцарската фирма за тунинг O.CT Tuning за лека намеса от страна на специалистите им. "Лека" е малко за това, което се е получило като краен резултат.

Преди време имах желанието да пусна интернет в един офис. Тогава единствената фирма която можеше да осъществи това нямаше техническата възможност. Това обаче не ми попречи да подам заявка във всеки възможен офис в моя и представителство в града ми. Ей така просто да им задам задача, която не могат да решат (въпреки, че се биеха в гърдите, че са “велики”). Сега четейки пресрелийзите попадам на подобна задача. Вземате една Audi RS6 Avant и го представяте в колкото се сетите тунинг фирми с молбата да ви го тунинговат. Факта, че автомобила излиза от завода със завидна красота и мощност от 560 конски сили ще накара повечето от тях да се позамислят преди да се захванат.

Само не ходете в O.CT Tuning. Там са подготвени и ще ви решат задачата за нула време. Всъщност сами можете да видите решението им по-долу в галерията. Работата на специалистите от швейцарската фирма приключва с чип тунинг и спортна изпускателна система, но пък резултата е впечатляващ. Мощността на спортното комби е вече впечатляващите 680 конски сили. Така спринта от 0 до 100 км/ч отнема 3.9 секунди, а максималната скорост е над 320 км/ч.

 

 

 

Добави коментар