Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 25.05.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes Sprinter от Hartmann

Mercedes-Benz Sprinter by Hartmann
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
5
Уникалност
6.5
Искаме го
7.5
6.3

Party bus

Сигурен съм, че в товарното отделение ще се съберат маса и 6 стола без проблем. Това + една добра озвучителна уредба може да осигури прекрасни моменти на една младежка компания където и да било по пътищата на България.

Метеоролозите предупреждават, че пролетното слънце колкото и очаквано да е и търсено е вредно. И явно са прави като гледам как е ударило момчетата от Hartmann. Или това е причината или им е скучно в гаражите. Друго обяснение нямам за последният им тунинг проект базиран върху…. Mercedes Sprinter. Веднага възникват въпросите Защо? и Кому е нужно? Дори базовият им автомобил не е пътнически та да го ползва някой за превоз на подрастващи бизнесмени между автомобилните салони. Той е полу-пътнически, което от друга страна би било много удобно са подвижен офис… примерно.

Но това си е мое размишление и е напълно възможно да съм в грешка и този автомобил бус да е вече продаден. Няма как фирма от такъв ранг да пилее ресурсите си за да пълни пространството на сайтове като нашия. Нека не забравяме, че присъствието на Hartmann в сайта ни до сега беше не с какъв да е проект, а с Volkswagen Crafter, което си е също толкова обемно, колкото и главният ни герой в тази публикация.

Дългата база на модела 319 CDI е превърнат в червен “състезател”. Mercedes Sprinter от Hartmann се е сдобил с нови предна и задна броня и странични декоративни прагове (не спирам да пресмятам наум дали един такъв не е достатъчен за окомплектоването на един Civic например). Нови са и светлините за мъгла интегрирани в предната броня. Джантите на фирма Zaro са боядисани в цвета на купето и идват в доста голям размер от 20-цола, който обаче се губи на фона на огромният Sprinter. В комплект с тях са и четири гуми Pirelli P Zero Nero с размери 265/45 R20.

За интериора от Hartmann Tuning са подготвили кожен волан, апликации по таблото от карбон и хромирани плаки за праговете (по-точно казано за стъпалата). Към промените в купето се включват и кожен лост на скоростната кутия, естествена кожа за седалките декорирана с червен шев и алкантара за вратите.

Добави коментар