Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Hofele Design превръща Mercedes ML в Starcruiser GT 550

Hofele Design превръща Mercedes ML в Starcruiser GT 550
Nasko Nikolov

Последната генерация на модела ML на Мерцедес попадна в ръцете на специалистите от немската фирма за тунинг Hofele Design. Тунинг програмата им, наречена Starcruiser GT 550 е предназначена за всички модели произведени след 09.2011 година (изключение прави само модела ML 63 AMG. Тя включва подобрения по екстериора, интериора и промяна в някои технически характеристика на SUV-a.

Аеродинамичен бодикит съставен от 14 части е основната промяна що се отнася до промените по екстериора. В него влиза предна броня с по-големи отвори за въздух и вградени LED дневни светлини, подменена “звезда” с логото на Hofele Design, раздувки за предните и задните калници, странични прагове, добавка към задната броня имитираща дифузьор и интегрирани в нея два сдвоени накрайника от неръждаема стомана, спойлер под прозореца на задния капак и др. Цената на този пакет е €6500.

Ако това не ви е достатъчно към списъка могат да бъдат добавени 22-цолови Reverso II джанти в стандартен сребрист цвят или титаниево сиво. Джантите могат да бъдат в комплект с гуми с размери по желание от 265/35R22 до 295/30R22.

Окачването е поверено на ETS-System (електронно регулируемо окачване) благодарение на което Mercedes Starcruiser GT 550 може да бъде свалено с 40 милиметра. Този модул е за модели с въздушно окачване, а за тези с конвенционално се предлагат комплект спортни пружини, който снижават автомобила с 35 милиметра.

За интериора на Starcruiser GT 550 са предвидени 3 варианта на тапициране. Ръчно ушитата естествена кожа за седалките, вратите и волана може да бъде изработена в три различни цвята.

За подобряване на динамиката и увеличение на мощността в списъка може да бъде добавен Hofele Dynamic Pro пакета. Той е предназначен за моделите ML250 и ML350. Благодарение на новия софтуер увеличението за ML250 е от 204 к.с. на 251 к.с и за ML350 съответно от 258 на 312 конски сили.

Цялата програма може да разгледате тук.

Добави коментар