Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.01.2020

Scroll to top

Начало

2 Comments

Land Rover Defender с луксозен пакет от Vilner

Land Rover Defender с луксозен пакет от Vilner
Nasko Nikolov

При споменаването на Land Rover Defender първите асоциации които възникват у слушателя са трасета с невъзможни за преминаване наклони и препятствия. Доказал се многократно извън пътя Defender-а е правилния избор на любителите на дивата природа. Цялата тази проходимост естествено си има и цена, а именно липсата на екстри и какъвто и да е лукс във вседехода. Не на това мнение са обаче момчетата от Vilner.

По поръчка на анонимен руски богаташ студиото за дизайн се захваща с непосилната задача да превърне “английското кубче” в луксозен SUV. Базата за тунинг проекта са два Land Rover Defender в модификации Experiance (къса и дълга база)

“Джиповете” са получили нова по-добра шумоизолация и съвсем нов интериор. Целият салон е решен в кафяво-черната гама. За целта са използвани кожа, напа и Алкантара. Могат да се видят по вратите, новите спортни седалки, централната конзола и тавана. Таблото е с циферблати в тон с интериора и нова LED подсветка.

За забавление на пътниците се грижи инсталираната мултимедийна система с DVD плеър, 15-инчов LCD екран и озвучителна мощност от 600W.

Екстериора на Land Rover Defender също е получил внимание. Добавени са няколко допълнителни елемента като нови фарове с дневни светлини и ксенон, както и нов калъф за резервната гума с огромно лого на Vilner.

Не сме сигурни, кой е по доволен от поръчката – руския олигарх за това, че се сдоби с два уникални Land Rover-а с които да разхожда себе си и своите приятели из частните си ловни стопанства или екипа на Vilner, които успяха да се справят с предизвикателството.

 

Comments

  1. Единият от двата Дефендъра вече е във Варна – България

Добави коментар