Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 15.07.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Lexus CT 200h с нов облик след намесата на Wald International

Lexus CT 200h  с нов облик след намесата на Wald International
Nasko Nikolov

При тези цени на горивата, които ни “гледат” злокобно от таблата на бензиностанциите си е в реда на нещата да се замислим за един хибрид. Хем ще спасяваме Света, хем и джоба ни няма да се изпразва толкова бързо. И като заговорим за хибриди първата ни асоциация е Toyota Prius, която беше пионер в този отрасъл. Няколко години по-късно обаче нещата изглеждат по съвсем друг начин. На витрината вече се предлагат много повече модели с много по-големи възможности.

Един от тях е Lexus CT 200h. Модела се появява на бял свят в края на 2010 година и се рекламира пред широката аудитория като луксозен хибрид. Задвижването му е поверено на 1.8 литров бензинов двигател (същия, който използва и Prius) и електрически мотори, които общо произвеждат 134 конски сили.

Но колкото и евтин и екологичен да ни бъде автомобила, рано или късно ще ни доскучае или ще се намери някой, който да си купи същата модификация и да ни развали кефа. Тук се появяват в помощ тунинг фирмите като Wald International. Японските тунери  вече имат тунинг програма за луксозният хибрид. Сега те я ревизират и отново са насреща да я приложат върху поредния Lexus CT 200h.

Пакета им включва нов боди кит, който включва нови предна и задна броня, странични прагове, спойлери върху задния прозорец и задния капак и дифузьор в задната броня включващ два сдвоени накрайника на изпускателната система. Целият автомобил е опакован в черно матово фолио, а някой елементи са боядисани в синьо.

Към програмата могат да бъдат включени LED дневни светлини в предната броня, нов комплект джанти и/или по-ниско окачване.

Добави коментар