Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Lorinser напомпаха Smart

Lorinser напомпаха Smart
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
5.5
Уникалност
3.5
Искаме го
3.5
4.2

Пуканка

Любовницата трябва много да си заслужава за да се похарчат близо две хиляди лева за 25 допълнителни коня.

990 евра за 25% увеличение но мощността, допълнителни 50Nm въртящ момент и близо 20 км/ч увеличение на максималната скорост…. Грабнах ли ви вниманието? Чакайте да чуете следващото… Това предложение идва не от коя да е фирма за тунинг, а от Lorinser – един от придворните тунери на автомобили с марка Mercedes. Няма шега, няма измама. Това е реално предложение за постигане на реални резултати на съвсем ниска цена от световно известен тунер. И за да ви спра еуфорията навреме, и преди да сте започнали да навивате жената, че е необходимо за вашия автомобил ще ви кажа каква е уловката. Предложението важи за собственици на Smart оборудвани с 0,9 литровия агрегат.

Немската тунинг компания успява да постигне тези показатели благодарение на софтуерен ъпгрейд. След тази намеса 880 килограмовото купе е вече много по-пъргаво и много по-приятно за шофиране в градска среда.
Не е забравена и естетиката. Към тунинг пакета могат да се добавят още някоя екстра като алуминиеви педали, постелки за краката и багажника, претапициран лост на ръчната спирачка и една дузина лого-та на Lorinser.
Външността на мъника е променена с помощта на по-ниско окачване и добавки за предната и задната броня. За завършек на визията идва нов комплект 17 цолови джанти боядисани в черно.

Ако и това не ви е достатъчно от Lorinser заявяват готовност да обслужат всяко едно желание на клиента. Въпроса е колко сте готови да похарчите.

Lorinser Smart Fortwo

Lorinser Smart Fortwo

Lorinser Smart Fortwo

Lorinser Smart Fortwo

Lorinser Smart Fortwo

Lorinser Smart Fortwo

Етикети

Добави коментар