Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.02.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Smart ForTwo от Vilner

Nasko Nikolov

Лично за мен при споменаването на Smart Fortwo в съзнанието ми изниква напречно паркиран мъник, жена и 2 (не повече) пазарски чанти. Такъв е и замисъла на автомобила превозното средство – да е полезен в градски условия. Поради рядкото му разпространение, ниската мощност от 50 конски сили и малките размери той е рядко в прицел на тунинг фирмите по света.

Не на това мнение са обаче от Vilner. По поръчка на местен бизнесмен момчетата от студиото за интериорен и екстериорен тунинг изготвиха поредния си проект базиран именно върху Smart ForTwo.

Името на проекта Square Style идва от квадратните елементи използвани в оформлението на екстериора. Освен тях са използвани оранжево фолио с мотиви от шевове, фолио в черен хром и новата за студиото технология софт за джантите отново в оранжев цвят.

Интериора на Smart ForTwo също е преобразен до неузнаваемост. Оранжевия мотив е пренесен и тук, като той заема по голямата част от елементите тук. Може да се види по седалките, декоративните кори, по арматурното табло и дори по стелките на градския мъник. Останалата част от пакета включва хромирани елементи претапициран таван и нов уникален волан.

 

Добави коментар