Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes C-Class Coupe от Mansory

Mercedes C-Class Coupe от Mansory
Nasko Nikolov

Измина доста време от последния път когато писахме за тунинг проект на немската фирма за тунинг Mansory. Ето че днес те отново са на челни позиции в медиите посветени на автомобилния тунинг. Този път в ръцете им е попаднало Mercedes C-Class Coupe, което е получило не един, а цели два тунинг пакета. Клиентите могат да избират между стилен боди кити и агресивен такъв. Естествено и в двата присъстват карбоновите влакна в изобилие.

Първият и по-лек пакет включва нови брони, променени странични прагове, капаци на страничните огледала, заден дифузьор с вградени накрайници на изпускателната система (чиято форма няма как да опишем с думи, а трябва да я погледнете на снимките по-долу) и предна решетка от карбон, където “звездата” е заменена от огромно парче… карбон. Към пакета се включват и преден капак с отвори за отвеждане на топлия въздух и спойлер върху задния капак.
Що се отнася до интериора тук промените се свеждат до няколко допълнителни аксесоара, които естествено са изработени от карбон. Суперлекия материал, любим на момчетата от Mansory може да бъде открит по волана, перата за смяна на скоростите и таблото. За промяната на кокпита помагат и  алуминиевите педали, кожена тапицерия, бродирани стелки и вътрешни прагове с подсветка на логото на Mansory.

Второто предложение за Mercedes C-Class Coupe всъщност представлява гореописания плюс раздувки за калниците, които идват и с нови вентилационни отвори.

Добави коментар