Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes CLK 63 Black Series от Renntech

Mercedes CLK 63 Black Series от Renntech
Nasko Nikolov

Въпреки, че  Е-class Coupe замени Mercedes CLK, модела все още привлича вниманието на тунинг фирмите. Една такава е Renntech, която оповести нов стилистичен пакет за луксозното купе. Пакета е базиран върху CLK 63 Black Series и включва в себе си преден сплитер, въздуховоди за спирачните апарати, дифузор и регулируемо задно крило в стил DTM. Към него влиза също и нова въздушна кутия с вакумна камера, благодарение на която към мощността на автомобила се добавят 10 конски сили.
Всички елементи са направени от висококачествени карбонови влакна и се предлагат в два варианта – матови или боядисани в цвета на купето. Добрата новина е че за разлика от повечето предлагани продукти от американският тунер Renntech, този пакет няма да е в ограничени бройки. Цената на целият бодикит с включен монтаж е $15,290.

От компанията предлагат също и доработка върху окачването. Срещу $1250 и $945, съответно за предната и задната ос получавате комплект втулки на носачите, които променят наклона на колелетата, което от своя страна спомага за по-доброто управление и спиране на автомобила.

 

Добави коментар