Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes G 55 AMG подобрен от Vilner

Mercedes G 55 AMG подобрен от Vilner
Nasko Nikolov

Можем вече спокойно да кажем, че родното студио за интериорен дизайн Vilner е вече световноизвестно. Повечето от техните проекти заемат достойно място по страниците на световните тематични интернет сайтове. Тяхната работа достига до все по-голяма аудитория, което допринася за увеличаването на потенциалните им клиенти. Вече е факт и първата поръчка от чужбина и поредния доволен клиент.

Последният преобразен автомобил излязъл от великолепната им сграда е небезизвестното ни “кубче”. Mercedes Benz G 55 AMG е получил солидна доза лукс. Интериора му е променен до неузнаваемост. Основните компоненти са кожа и алкантара. Светлата перфорирана кожа покрива почти всеки елемент от интериора. Прави впечатление “маниакалното” внимание към детайла. Подглавниците на предните седалки са получили ефектна абревиатура, предполагаме, че става на въпрос за името на собственика. Огледалото за обратно виждане, както и сенниците са претапицирани. Дори пластмасовите части на предпазните колани са облицовани в кожа. В новият луксозен салон се открояват два основни момента – релефните елементи и ивицата от черна алкантара разделяща тавана на две половини.
За да допълни усещането за пълен лукс от Vilner са инсталирали озвучителна система на фирмата Ground Zero. Инсталацията на основните й компоненти в багажното отделение в съчетание с ефектното осветление гали сетивата.

Що се отнася до екстериора, от Vilner са запазили оригиналната черна боя. Добавени са няколко допълнителни хромирани елемента, а прозорците са затъмнени.

 

Добави коментар