Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes GL от Vilner

Mercedes GL от Vilner
Nasko Nikolov

Докато А-класата на Mercedes беше пусната за да задоволи търсенето на малък градски автомобил, то модела GL стои зад щанда “Огромни и луксозни модели на Мерцедес”. Създаден за пътуване по безкрайни магистрали и покоряване на континенти автомобила предлага пълен лукс на трите си реда седалки и всичките си 7 пътника. Естествено този “паркетен лъв” не е предназначен за калните и необработени пътища невлизащи в Републиканската мрежа и надали има собственик, който би причинил  това на луксозния си SUV.

Нещо по-различно и нетипично е решил да му причини анонимен нашенец. В гаражите на Vilner влиза 7-местния GL с идеята да излезе от там… 4-местен. Странно или не за някои лукса никога не е достатъчен, но за тяхна радост насреща са момчетата от Vilner.

След премахването на така неудобната задна седалка на нейно място са инсталирани две самостоятелни седалки, които фактически са идентични с предните, предлагащи същите функции като подгряване и ел.регулиране на позициите им. Пренесена е и средната конзола, която разделя двете седалки и оформя самостоятелни зони за двата пътника. Върху нея можем да открием регулираща се във всички посоки поставка за iPad. Това от своя страна не е единственото техническо нововъведение в 4-местния Mercedes GL. Вградената в багажника аудиосистема включва 2 субуфвера и 3 усилвателя. 4-лентовата озвучителна система е прецизно насочена към пасажерите на задните 2 места. За изчистеният звук в купето помага и допълнително положената изолация от Grand Zero.

Естествено най-голямо внимание е обърнато на тапицерията. Таванът е изработен от светло кафява алкантара. Добавена е и релефна шарка, взаимствана от интериора на Bugatti Veyron. Същата шарка е основен дизайнерски елемент и по седалките и вратите, които са тапицирани в черна естествена кожа.

Добави коментар