Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes SL тунингован от MEC Design

Mercedes SL тунингован от MEC Design
Nasko Nikolov

Модела за 2013 година Mercedes SL едва прохожда на пазара и тепърва ще покорява сърцата и финансите на бъдещите си собственици, но вече е под прицела на няколко фирми предлагащи тунинг на автомобили. Една от тях естествено е базираната в Берлин, Германия MEC Design. Плана по който са действали е най-простият, но в същото време най-ефективен – големи джанти и ниско окачване.

SL550 се е сдобил с нов боди кит, който се съставя от предна и задна броня. Те от своя страна са взаимствани от тунинг програмите на AMG. Избора на модел джанти се е спрял на MecxtremeI в 20-цолов размер и гланцово покритие.

В допълнение към новата визия от MEC Design са добавили електронен модул за въздушното окачване чрез който автомобила може да бъде снижен към пътя с до 55 милиметра. За завършек на MEC Design Mercedes SL излъчването се грижи и новата изпускателна система с два сдвоени накрайника и с възможност за избор между два модела: Daytona и Earthquake (земетресение). Разликата между тях е във звука. Можем само да си представим как би звучал модела окомплектован с Earthquake

Добави коментар