Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 17.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes SLK от Vilner

Mercedes SLK от Vilner
Nasko Nikolov

След като ги похвалихме веднъж, че докато всички мачкат с босите си крака пясъка на плажа, момчетата от Vilner творят същите ни изненадаха с още един свой проект. И този път той е базиран на модел на  Щутгартската марка. Отново черен, отново бляскав и за пореден път с уникален интериор. Общо взето без да гледаме снимките можем да напишем това за който и да е от следващите тунинг проекти на студиото за интериорен дизайн. Единственото което се иска от нас е да определим цвета му.

Този път избора на автомобил е довел до прекрасния кабриолет Mercedes SLK. Според нас всички проекти на Vilner трябва да бъдат базирани на кабриолети. Така максимално голям брой хора ще могат да се насладят на специалитетите им – неповторими интериори.

Същия е и тук, червен и завладяващ сетивата. Червено-черната комбинация подчертава спортния характер на автомобил и в същото време придава излъчване на лукс и класика. На фона на червената кожа на седалките се откроява бродираното в бяло лого на фирмата ясно заявяващо, кой е виновен за тази трансформация. Още един допълнителен елемент в интериора е флоралния мотив вплетен в гюрука на SLK.

Същия мотив може да бъде открит и на калника, което се явява и единствената намеса на Vilner върху външния вид на модифицирания кабриолет.

Добави коментар