Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes SLS AMG от Vilner

Mercedes SLS  AMG от Vilner
Nasko Nikolov

Е, време е да станем от масите, да захвърлим подаръците в ъгъла и да се захванем за работа. Колкото и да ни е неприятно идва и това време след празници и поредицата от почивни дни. Време е и за първата за годината публикация в нашият тунинг портал. И какво по-хубаво можем да си пожелаем от това да започнем годината с нещо родно. Естествено новината идва от родното тунинг студио Vilner и тяхната поредна доработка върху луксозен автомобил.

И като казваме луксозен не се шегуваме. Става на въпрос за великолепния SLS. Завърналия се от миналото спортист е още по-мощен, много по красив и все по-често се спряга като аналог за луксозно спортно купе. Това обаче не е спряло майсторите на неповторими интериори да се намесят в работата на немските инженери.

Както може да се очаква от специалистите на Vilner, интериора е третиран с естествена кожа и алкантара. Промените не са много – претапициран е волана и джоба между задната седалка и багажното отделение. Сигурни сме, че това е било желанието на собственика на автомобила Сергей Криес, защото знаем на какво са способни от студиото за интериорен дизайн.

И все пак това не е всичко ново в мощния 563 конски сили автомобил. Той се е сдобил с чисто нов и неповторим багажник. Почти безполезното благодарение на размерите си отделение тук е превърнато в произведение на изкуството.

Добави коментар