Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes SLS AMG Roadster Gulfstream от FAB Design

Mercedes SLS AMG Roadster Gulfstream от FAB Design
Nasko Nikolov

Ексцентричната фирма за тунинг от Германия Fab Design отново приковаха вниманието на тунинг маниаците. На сцената на автоизложението в Женева те представиха своя тунинг проект базиран върху Mercedes SLS AMG Roadster. Също както и проекта им върху Mercedes SLS с твърд таван и този е наречен Gulfstream и идва с много аеродинамични подобрения и работа по повишаване на мощността.

Най-съществената част от промяната на роудстъра е новия аеродинамичен пакет, който е получил. Той включва нова предна броня с още по-големи отвори за въздух, в който от своя страна са  интегрирани новите хоризонтално разположени дневни светлини. Предните калници са раздути чак до основата си от където тръгват и новите странични прагове. За продължението на новия силует са разширени и задните панели зад които се крие новата задна броня. Тя също е получила по-големи вентилационни отвори заедно с дифузьор карбонови влакна. В него могат да се видят и двата сдвоени накрайника, които са част от новата изпускателна система.  По желание на клиента може да бъде добавена система от клапани управляващи звука й.
Цялото купе, както основата на новите 22-цолови джанти от марката  FAB Design са боядисани в матово червено.

Информацията относно силовия тунинг е оскъдна. Не става ясно как точно е постигната новата мощност на V8 двигателя от 607 конски сили. Благодарение на новопостъпилите на работа 44 коня упражнението от 0 до 100 км/ч се извършва за 3.6 секунди, а стрелката на скоростомера спира на отметката 325 км/ч.

Добави коментар