Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.11.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Miss Tuning календар 2014 е готов

Nasko Nikolov

Разчиствайте стените в гаражите – той е готов! Мис Тунинг календара е подвързан, нагласен и готов да отпътува към посочения от вас адрес. И тази година красиви автомобили в компанията на още по-красива девойка ще наблюдават тихичко работата ви по вашите автомобили.

Тази година нейното име е Леони Хагмаейр, а възрастта й е 21 години. Красотата й няма да коментираме, защото всеки сам за себе си може да провери в снимките и видеоматериалите по-долу. Щастливата собственичка на Skoda Fabia Monte Carlo, която й беше подарена заедно с короната посети столицата на Унгария за серия от снимки 12 от които бяха избрани за тазгодишното издание на световноизвестния календар.

Избора на автомобили също е повече от добър. Партньори в снимките са Golf GTI, Skoda Rapid Sport Concept (представената на Вьортерзее концепция), американски хот род и дори и старата ни познайница Жигули.

Цената на Мис Тунинг Календар 2014 е €20,а доставката до България е €15. Ако желаете да му се наслаждавате чак до началото на 2015 година трябва да побързате, защото бройките за целия свят са едва 1500. Можете да го направите от тук. И да не забравите да ни се похвалите после.

Добави коментар