Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mitsubishi Lancer Evo X по канадски

Mitsubishi Lancer Evo X
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
6.5
Уникалност
7
Искаме го
6.5
6.7

За малко

Ако не беше това крило на багажника и леко се пооберат раздувките и огромния отвор на предната броня, EVO-то щеше да е чудно и да изкара много по-добра оценка от нас. Но Крис така си го харесва и така ще си го кара.

Великолепният Mitsubishi Lancer Evo X жъне успехи навсякъде по света. Агресивната му визия в съчетание с мощен двигател го прави забележителност на пътя и мечта за всеки ентусиаст. Навсякъде по света могат да се видят най-различни тунинг разработки наблягащи на различни части от него. Някои се хвърлят смело под капака, гонейки трицифрени числа от мощност, а други преоформят външността му до неузнаваемост.

Естествено не са малко собствениците, които търсят златната среда между екстериор, интериор и силов тунинг. Един от тях е Крис Вандер от Онтарио, Канада, който здраво се е захванал със собствения Lancer.

Още от пръв поглед могат да се видят коренните промени по външността на японския спортист. За тази цел Крис се е доверил на Varis и техния бодикит. Той включва предна броня с огромен отвор за въздух и три броя странични крила, раздувки за предните калници, отново с отвори за вентилация. Новата линия плавно преминава към задницата благодарение на новите странични прагове. Там те неусетно преминават към раздувки на задните калници и новата задна броня със масивен дифузьор изработен от карбон. Тук трябва да добавим и произведените от Seibon вентелиран преден капак и капак на багажника. Върху последния можем да видим (ако случайно сте го пропуснали) карбоновото антикрило Voltex GT5.

За стойката на автомобила се грижат койлове KW Variant 3 и нископрофилните гуми Yokohama Adavan AD08 285/30, с които са обути 18 цоловите джанти  Volk TE37-SL.

Вътре в  Lancer Evo X са новите спортни седалки Rcaro и 4-точковите колани Takata. На централната конзола са намери място допълнителни уреди Defi показващи температурата и налягането на маслото и налягането на турбината. Озвучителната система също е подновена с плеър Kenwood говорители Kicker.

2.0-литровия двигател също е подновен с интеркулер Cosworth, иридиеви запалителни свещи HKS, всмукателна система AEM, спортна изпускателна система и турбина в внушителни размери.

Добави коментар