Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.02.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Nissan GT-R “The Hulk” със световен рекорд от 351км/ч

Nasko Nikolov

Тъкмо когато взехме да свикваме с мисълта, че Nissan GT-R от AMS Performance е най-добрия GT-R в света и нещата се промениха. И как да не им повярваме. Всички проекти, които изкараха напоследък, бяха от мощен по-мощен. Най-напред беше , после се родиха Alpha 10 и Alpha 12, а кулминацията дойде с Alpha Omega.

След като подобриха по-голямата част от всички възможни рекорди, Alpha войните на AMS Performance намериха своето поражение в лицето на Хълк. Не, не става на въпрос за героя от едноименния филм. Става на въпрос за делото на английската фирма за тунинг Severn Valley Motorsport.

The Hulk е боядисан в електриково зелено и идва с множество допълнителни аеродинамични аксесоари от карбон. Към тях влизат новата предна броня, странични прагове, задния дифузьор, раздувките на задните калници, както и страничните огледала. Към нововъведенията във външния вид влизат и LSD врати (ламбо стайл), дневните светлини вградени в предната броня и комплект 20-цолови джанти с марката Volks опаковани с гуми Toyo R888 315/30/20.

Интериора е получил комплект от 12 нови части произведени от карбонови влакна, ултралеки спортни седалки Cobra, 4-точкови спортни колани TAKATA и ролкейдж за безопасност на пътниците.

За това какво е променяно под капака ще ви го спестим, но бъдете сигурни, че тук не е минало със спортен филтър, генерация и чип. Всъщност истината е че почти всичко е пипнато по двигателя в резултат на което 4,2-литровия двигател произвежда ненормалните 1250 конски сили и дава възможност за постигането на максимална скорост от 351 км/ч.

Добави коментар