Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Range Rover Sport от Carlex Design

Range Rover Sport от Carlex Design
Nasko Nikolov

Поредния тематичен автомобил излезе на тунинг сцената. Този път той е насочен към дамската аудитория или в краен случай към по-различно настроените мъже. Идеята за този тунинг проект идва от световноизвестната модна къща Burberry и е дело на полската фирма за интериорен тунинг Carlex Design.

Емблематичните за модната марка цветове и десени могат да бъдат открити из целия интериор. Като се започне със седалките и панелите на вратите и се стигне до тавана и централната конзола. Волана е продобил нов облик благодарение на декоративния шев с два цвята конци. Естествена кожа в червено може да бъде открита върху таблото и скоростния лост. Реално погледната единствения елемент, който не е бил преправян са педалите.

Екстериора на Burberry Range Rover Sport не докосван от полските специалисти. Същото се отнася и за двигателя на луксозния SUV.

Няма информация каква ще бъде цената на високопроходимата дамска чанта, но нашия съвет е да скриете настоящия материал от половинките си и ги насочите към този.

Добави коментар