Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 06.12.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

TopCar Mercedes G65 AMG с интериор от червен крокодил

Mercedes-Benz G65 AMG от TopCar
Nasko Nikolov

Оценката

Уникалност
8.5
Красота
4
Искаме го
4
5.5

Red Zone

Няколко пъти прегледах снимките и стигам до заключението, че ако бяха използвали нормален цвят крокодилска кожа или изобщо я бяха спестили щеше да се получи добър проект.

В Интернет е пълно с видеоклипове на автомобилни (и не само) инциденти записани по пътищата на Русия. Огромното количество от автомобили и още по-огромното количество от километри пътища гарнирано с небезизвестната употреба на алкохол е най-добрата рецепта за производството на такива клипчета. Нагледали сме се на какви ли не идиотски изпълнения извършени пред автомобилите на знайни и незнайни руски шофьори.

Кой обаче би си помислил, че гафове могат и да се заснемат, ако камерата се обърне на обратно. Такъв примерно можем да видим, ако собственика на последния тунинг проект на Московското ателие за интериорен тунинг – TopCar обърне своя “видеорегистратор”

База за това “творение” е старият ни познайник Mercedes G65 AMG. Той е получил огромно количество червена крокодилска кожа. Тя може да се види навсякъде в автомобила – по таблото, седалките, панелите на вратите, ръчната спирачка, подлакътника и волана на автомобила. Там където е останало непокрито от необичайният цвят кожа е тапицирано с висококачествена кожа и алкантара. Естествено всичко това е съшито с двоен червен шев, който от своя страна очертава ромбовидни форми по всички елементи от интериора. Реално всеки един елемент от интериора на Mercedes G65 AMG е претапициран, включително и багажното отделение.

Като изключим абсурдната комбинация от цветове и материали, която се надявам да е прищявка на клиента можем съвсем спокойно да аплодираме изпълнението на момчетата от TopCar. Другата добра новина, е че все пак под предния капак се крие 12-цилиндровия V-образен двигател с мощност 620 конски сили.

Добави коментар