Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Volkswagen Golf Mk 5 GTi Swizz Edition

Nasko Nikolov

Запознайте се с Pinky. Това не е поредния герой от късометражен анимационен филм, а реален Голф, Volkswagen Golf. Наричат го Pinky заради боядисаните му в розово джанти (поне така предполагаме). Но не всичко в този проект опира до джантите.

Цялото име на т.н Pinky е Volkswagen Golf Mk 5 GTi Swizz Edition. Автомобила е набелязан от момчетата от Drivezone, които са му посветили поредния си видеоматериал.

Не сме наясно точно чие дело е автомобила, но сме сигурни, че са знаели какво правят. Дотолкова са били уверени в успеха на проекта, че са се спрели на не толкова популярния в тунинг средите розов цвят. Той може да бъде (лесно) открит върху 20-инчовите джанти на Vossen модел CV1, върху предната решетка, скоростния лост и трите високоговорителя небрежно запълващи багажника. В него може да бъде открит и 22-инчов монитор, което прави Pinky притегателна сила на всяко тунинг събитие на което би присъствал.

Освен с гореизброените добавки, Golf Mk 5 GTi Swizz Edition се откроява и с допълнително инсталираното спортно окачване, което в комбинация с розовите джанти придава на 5-цата уникална стойка.

Добави коментар