Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 15.07.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Vilner “вгради” дракон в Nissan GT-R

Vilner “вгради” дракон в Nissan GT-R
Nasko Nikolov

Какво бихте направили, ако при вас дойде китаец, собственик на Nissan GT-R и ви помоли да го превърнете в нещо уникално? Панирате се? Има логика. Случката изглежда твърде невероятна, но вярвате ли или не абсолютно същото се е случило в офиса на Vilner.

Това, че стигаш до студиото на специалистите по интериорен тунинг е логично, но китаец в България, който иска да направи GT-R-a си по-различен е меко казано странно.

При тези дадености: собственик от азиатски произход, автомобил наричан галено Годзила и 2012 – годината на Дракона, посоката на работа е ясна. Дизайнера смело предлага проект, в който основният акцент пада върху огромен дракон на тавана на автомобила. Впоследствие клиента приема предложението и червения дракон оживява върху черния таван изработен от алкантара. Тялото му продължава и около седалките и завършва ефектно върху средната конзола. Освен него в купето присъстват и ефектни  релефни ефекти изработени от бродирана естествена кожа. Червеното като цвят присъства и по седалките на автомобила, които правят плавен преход към дракона на тавана и се връзват с червения цвят на автомобила…. Да, оригиналният цвят на GT-R е червен, а белия мат е постигнат благодарение на фолиране.

В интериора на “Дракона” могат да бъдат открити още елементи от карбонова кожа, боядисани в черен хром елементи и детайли от истински карбон като воланът и скоростният лост.

Освен с уникален интериор включващ и малко драконче в багажника, Nissan GT-R ще парадира по българските улици и с нова изпускателна система от титан и повишена мощност от 550 конски сили.

Добави коментар