Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Мис Тунинг Kалендар 2013 е готов

Nasko Nikolov

Ето, че и последният летен месец си замина и с него хубавото време и летните отпуски. От тук нататък следва Златна есен с красивите си пейзажи подходящи за страхотни фотосесии  и снежна зима за безкрайни дрифтове. Общо взето не много приятна прогноза, но всеки сам за себе си успява да извлече най-доброто от ситуацията.

Добрата новина, е че именно по това време на годината на пазара излиза поредния календар издаден Tuning World Bodensee. Организаторите на най-голямото тунинг изложение в Европа и създателите на Мис Тунинг.

Както вече знаем 22-годишната Фрици Арнолд ще грее на страниците на календара “Мис Тунинг 2013” Не е изненада, че в снимките вземат участие и няколко тунинг автомобила, но прави впечатление избора на автомобили. Не сме сигурни дали избора във Финландия, където са правени снимките е толкова оскъден или фотографа е искал да наблегне на красотата на Мис Тунинг 2012. Факт е обаче, че част от автомобилите в календара са претенденти за раздел Селски тунинг.

Miss Tuning Calendar 2013 е вече на пазара със своите 1500 копия и цена от 25 евро за брой в която е включена и доставката. За желаещите да поръчат своето копие могат да последват този линк.

Добави коментар