Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Свежо кен-че за Worthersee

Свежо кен-че за Worthersee
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
6.5
Уникалност
5.5
Искаме го
7.5
6.5

Освежаващ

За да се привлече окото на публиката и това на потенциалния клиент налага използването на всевъзможни похвати. 7 Down показва нагледно как се ползват повечето от позволените на едно място, по правилния начин.

Нищо чудно след като Worthersee е зад ъгъла на тунинг сцената да се появи нисък, шарен и мощен… Голф. Наречен 7 Down, автомобила е проектиран и доработен именно за сцените на малкото австрийско градче – Worthersee. За тези, които някак са пропуснали ще кажем, че там всяка пролет среща си дават хиляди фенове на Volkswagen и Ауди. От 1981 година насам събитието се е превърнало в най-голямата сбирка на автомобилите от VAG марката в Европа. Всяка тунинг фирма специализирана в модифицирането на автомобили от този кръг се стреми да завладее публиката с нещо “умопомрачително”.

Такъв трябва да е и съвместния проект на PP Performance и Cam Shaft базиран на Golf GTI. Като за начало автомобила получава въздушно окачване от null-bar. Това му позволява да легне максимално плътно върху джантите от Vossen, който са с меко казано шантав дизайн предвид фирмата им производител. Относно мощността и интервенциите върху двигателя няма информация, но всички знаем на какво са способни от PP Performance. Така можем да сме сигурни, че красивия Golf GTI няма да бъде наказан на светофара. Само припомням, че 7-та серия на народния автомобил идва със сърце от 2-литров TSI двигател с мощност 220 конски сили.

И за да не остане и капка съмнение, че 7 Down няма да остена незабелязан идват от Cam Shaft. Специализираните в облепянето на автомобили са приложили магията си в цялата си сила. Цветовете и мотивите са съобразени с препратката към безалкохолната напитка 7Up.

 

Добави коментар