Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

2013 Mercedes A-Class от Brabus

Nasko Nikolov

Не знам дали си спомняте старта на А-класата на Мерцедес през далечната вече 1997 година. Решена да се пробва на нови ниши компанията показа тогава тяхната визия за малък семеен автомобил. Иновативният му дизайн и малките му габарити го направиха потенциален бестселър в очите на специализираните медии. Последва проблем със стабилността му широко експониран и обсъждан, но в крайна сметка нещата си дойдоха на мястото и А-класата се превърна до голяма степен в желания бестселър.

16 години по-късно на дневен ред е поредната генерация на модела и той вече обикаля световните авто салони. И докато продължава да се радва на голям интерес от потенциалните клиенти едни други потенциални потребители засвидетелстваха своето внимание. Става на въпрос за известната със своите работи върху автомобили с марката Мерцедес фирма Brabus.

Засега предложението им включва чисто естетически промени. В тях влизат ново по-ниско окачване (спортни пружини) и 19-цолови джанти. Това е за най-нетърпеливите, а за тези който са готови да почакат от Brabus обещават много по-голяма тунинг програма за мъника. Тя ще включва увеличение на мощността, аеродинамичен боди кит, изпускателна система, по-голям избор от джанти и естествено интериорен тунинг.

Comments

Добави коментар