Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 16.04.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Alfa Romeo Mito от Vilner

Alfa Romeo Mito от Vilner
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
9
Уникалност
6.5
Искаме го
7.5
7.7

Мартеничка

Прекрасен автомобил създаден Vilner, които вече все по-смело се насочват и към други дейности освен интериорният тунинг. Добрата новина е че им се получава. Явно влагат същата страст във всяко свое начинание.

Ако някой някъде беше задал за задача да се направи тематичен тунинг проект на тема месец Март, то Vilner щяха да превземат от раз първо, второ и трето място в крайното класиране. При споменаването на третия подред месец от годината изникват малко неща в съзнанието ни, които се асоциират с него. Момчетата от студиото за интетиорен тунинг са въплатили всяко едно в последния си проект.

И така март месец е месеца на жената. Отговора на Vilner може да се види още в избора на базов автомобил. Alfa Romeo Mito е подчертано женски автомобил (извинявайте собственици от мъжки пол, но това е мнението ми), които влиза в гаражите на родната фирма за нещо повече от обикновен интериор. Mito е подложена на пълна промяна, което включва и работа по екстериора. Самия той е препратка към друга характерна черта на Март – червеното от мартениците, които носим през почти целия месец. Естествено това е и цвета, които най-добре подхожда на малкия автомобил с големи амбиции. За да го подчертае от Vilner са боядисали страничните огледала, решетките, дръжките на вратите и дифузьора в черно. Така нищо не пречи на погледа ни да се спре на перлено-червеният цвят на “малката италианка”.

Другия основен цвят от мартеницата може да се открие в интериора на автомобила. Идеята да се раздели вътрешното пространство на два цвята е просто прекрасна, Така иначе малкото пространство освен раздвижено създава и илюзията за по-големи размери благодарение на белия цвят в задната половина. Черният, отреден за предните две седалки освен стилен е и чудесен избор от практическа гледна точка. За сътворяването на този салон са използвани набук, напа и имитираща карбон кожа. За съчетаването им е използван двоен шев в червено. В червено са и запазените знаци на Vilner – предните обезопасителни колани и логото на подглавниците на предните седалки. Свеж момент са и метализираните пластмасови елементи от купето.

Месец март е и първият месец от годината през които растенията се събуждат с нови сили за нов живот. Нови сили са се вляли и под предния капак. Оригиналният 1.4-литров бензинов агрегат вече произвежда 200 конски сили, което е увеличение с 45 конски сили от базовия модел. За други технически намеси няма информация.

Какво още има през този месец? Ами националният празник разбира се. Освен че това бижу е произведено в родна фирма, то остава да се движи и по родните ни пътища управлявано от новата си красива собственичка.

Добави коментар