Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Cayenne White Dream Edition от Anderson Germany

Anderson Germany Porsche Cayenne
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
6.5
Уникалност
8.5
Искаме го
2
5.7

Бяло върху бяло

Имам подозрението, че в Anderson Germany са далтонисти. Повечето им проекти са в двете крайности - бяло или черно. Тук дори са успели да прехвърлят границата с комбинацията на бяло с още по-бяло.

Честно ви казвам, изчерпах се от уводни думи за Porsche Cayenne. Как ли не съм го представял – като лош пример, като много добър автомобил и дори като грешка на фирмата производител. И как няма да се изчерпя след като почти всяка седмица на бял свят излиза нова тунинг програма за някоя разновидност на модела. А с наближаването на някое голямо авто изложение промотирането им се удвоява. Така се получава и сега с наближаването на SEMA. Първи се проявиха от отдела за връзки с обществеността на японската Wald International. Те заявиха своето присъствие на щандовете на събитието в Лас Вегас с Porsche Cayenne Turbo Black Bison Edition. Познатото вече име с познатата им вече концепция. Или поне така трябва да смятаме след като информацията им за предприетите мерки за промяна спрямо стоковия модел е нищожна. За да научим подробности ще трябва да изчакаме вдигането на завесата утре (05.11)

Тогава ще можем да надникнем и на щанда на Anderson Germany, които също смятат да представят своето виждане за Cayenne. Наречен White Dream Edition автомобила идва в бяло, колкото не може да си представите. Той се е сдобил с нов аеродинамичен боди кит, който е покрил почти всяка част от екстериора на луксозният автомобил.

Германският SUV вече стои на 22-цолови джанти и борави с 600 конски сили. Загрижени за бъдещите си клиенти от тунинг фирмата са инсталирали LED осветление под купето, което се включва/изключва 90 секунди след отваряне/затваряне на вратата. Така стъпването в някоя кална локва вече не е опасност за лачените обувки на возещите се в White Dream Edition

Влизайки вътре в автомобила оставаме с неприятното чувство, че бялото всъщност не е безобидния цвят за които го мислехме до сега. Той е навсякъде – седалките, тавана, корите на вратите, пода, новия спортен волан…навсякъде. Дори някъде в тайна лаборатория са били отгледани няколко крокодила албиноси, чиято кожа от тук нататък ще се вози в Porsche Cayenne White Dream Edition. От Anderson Germany казват че в интериора има елементи от карбон и хром, но за съжаление никой още не ги е виждал заради изгарящата зениците комбинация бяло върху бяло.

Добави коментар