Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Cayenne White Dream Edition от Anderson Germany

Anderson Germany Porsche Cayenne
Nasko Nikolov

Честно ви казвам, изчерпах се от уводни думи за Porsche Cayenne. Как ли не съм го представял – като лош пример, като много добър автомобил и дори като грешка на фирмата производител. И как няма да се изчерпя след като почти всяка седмица на бял свят излиза нова тунинг програма за някоя разновидност на модела. А с наближаването на някое голямо авто изложение промотирането им се удвоява. Така се получава и сега с наближаването на SEMA. Първи се проявиха от отдела за връзки с обществеността на японската Wald International. Те заявиха своето присъствие на щандовете на събитието в Лас Вегас с Porsche Cayenne Turbo Black Bison Edition. Познатото вече име с познатата им вече концепция. Или поне така трябва да смятаме след като информацията им за предприетите мерки за промяна спрямо стоковия модел е нищожна. За да научим подробности ще трябва да изчакаме вдигането на завесата утре (05.11)

Тогава ще можем да надникнем и на щанда на Anderson Germany, които също смятат да представят своето виждане за Cayenne. Наречен White Dream Edition автомобила идва в бяло, колкото не може да си представите. Той се е сдобил с нов аеродинамичен боди кит, който е покрил почти всяка част от екстериора на луксозният автомобил.

Германският SUV вече стои на 22-цолови джанти и борави с 600 конски сили. Загрижени за бъдещите си клиенти от тунинг фирмата са инсталирали LED осветление под купето, което се включва/изключва 90 секунди след отваряне/затваряне на вратата. Така стъпването в някоя кална локва вече не е опасност за лачените обувки на возещите се в White Dream Edition

Влизайки вътре в автомобила оставаме с неприятното чувство, че бялото всъщност не е безобидния цвят за които го мислехме до сега. Той е навсякъде – седалките, тавана, корите на вратите, пода, новия спортен волан…навсякъде. Дори някъде в тайна лаборатория са били отгледани няколко крокодила албиноси, чиято кожа от тук нататък ще се вози в Porsche Cayenne White Dream Edition. От Anderson Germany казват че в интериора има елементи от карбон и хром, но за съжаление никой още не ги е виждал заради изгарящата зениците комбинация бяло върху бяло.

Добави коментар