Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

One Comment

Audi A5 се превръща в RS5 след намесата на Rieger

Audi A5  се превръща в RS5 след намесата на Rieger
Nasko Nikolov

Почти всяка марка автомобили си има модел, който е най-добър от всички. Обикновено става на въпрос за спортни модели със специфични допълнителни екстри, по-висока мощност и в някои от случаите се произвеждат в малки серии. Пример за това са моделите GTi на VW, GSi на Opel, M-моделите на BMW, RS на Audi и т.н. Не рядко се срещат тунинг програми ориентирани към превръщането на редови модели в именитите “батковци”

Такова е и предложението на момчетата от Rieger. То важи за всички собственици на Ауди A5, който не могат да си позволят да притежават RS5.

Благодарение на новата предна броня със добавен спойлер от карбон, странични прагове и добавка към задната броня Audi A5 се превръща неусетно в спортния си събрат.

Към новата визия добавяме и двата накрайника на изпускателната система вградени в добавката на задната броня. Джантите също са подменени с 21-цолови Corniche Challenge с комплект Dunlop Sport Maxx GT

От Rieger са добавили и комплект спортни пружини на  H&R, които свалят купето към асфалта с 40мм. За да има все пак нещо истинско от  RS5 е инсталирана оригиналната спирачна система.

Comments

  1. moje li niakoi da mi kaje a5 2009g 2.7 motor diesel s veriga li e

Добави коментар