Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Brabus създаде перфектния автомобил за командировка

Brabus създаде  перфектния автомобил за командировка
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
3.5
Уникалност
3
Искаме го
2.5
3

#FAIL

Този път се изложиха от Brabus. Толкова сякаш набързо скроен проект не бяха вадили досега. По принцип съм готов да се обзаложа, че няма да намерят клиент за това чудо, но като знам колко заблудени богаташи има ще се въздържа.

“- А какво е командировка?
– Когато ти плащат е командировка, а когато ти си плащаш е курорт.”
“С деца на море”  1972 година

Култовата фраза от небезизвестния филм от вече далечното минало все още предизвиква усмивки. Макар и да не важи все още с пълната си сила, все още се намират фирми, които изпращат своите служители в командировка. А какво по-хубаво от това да си вършиш работата за която по принцип ти плащат в нечий чужд офис? Може би пътуването да е първа класа?

Именно такова пътуване предлагат от Brabus с тяхното последно произведение. Лукс и удобство под един покрив, които обещават приятно пътуване до която и да е точка на картата. Пасажерския отдел предлага шест самостоятелни кресла в три реда. Всяко едно то тях е тапицирано с комбинация от черна кожа и алкантара. Салона е осветен ефектно с LED осветление. На разположение на пътниците са два телевизора и хладилник за ободряващи напитки (може и шампанско разбира се) Мултимедията може да бъде захранена от всяко едно от креслата чрез шестте USB портове. Към списъка с удобства можем да добавим и Apple TV, BluRay Player, високоскоростен LTE интернет и самостоятелен климатик.

Brabus VIP Conference Lounge може да бъде закупен за 252 000$. Срещу тази немалка сума получавате още – биксенон, 18-цолови джанти, LED дневни светлини и подгряващи странични огледала….

Като вземем предвид, че цената за Mercedes Maybach S600 Sedan е 192 000$ и неговата степен на комфорт съвсем спокойно можем да кажем на момчетата от Brabus директно да се насочат към богати волейболисти или баскетболисти. Може би те ще са единствените, които ще оценят скъпоструващия комфорт на високия таван… Да ме прощават, но това което предлагат изобщо не подхожда на тунинг фирма от такъв ранг. Още повече на тази цена. Не може да предлагаш лукс и в същото време отоплението на седалките да е на евтина запалка. USB портовете са може би на най-неподходящото място. Няма как да оцелеят дълго при условие, че са на мястото на подлакътника. Системата за местене на седалките също не излъчва лукс и надеждност….

Сигурен съм, че във Vilner щяха да се справят много по-добре и на по-ниска цена.

Етикети

Добави коментар