Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 03.12.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Ducati Monster 1100 EVO Bulgari

Ducati Monster 1100 EVO Bulgari
Nasko Nikolov

Не случайно сайта ни е озаглавен Автомобилният тунинг. Всичко което може да откриете тук е посветено на него и никога няма да ви загубим времето с каквото и да е било друго… До сега! Надяваме се да ни простите, но няма как да пропуснем последните новини около тунинг специалистите от Vilner.
Името му е Ducati Monster 1100 EVO Bulgari и два с мощност от “едва” стотина конски сили.

Това не е първия проект на две колела на Vilner. първия, базиран на BMW F800 R пропуснахме с идеята, че това е инцидентна поръчка към фирмата и че няма място на иначе автомобилният ни сайт. Но ето, че не това е бил последния модифициран мотоциклет за фирмата.

Боядисаният в перлено бяло Monster е с 100мм по-ниско задно окачване, нови джанти в два тона (черно и перлено бяло) и изцяло нов фар. Типично в техен стил единствения тук елемент подлежащ на тапициране е пипнат. Кожената седалка е с нов релеф оформен чрез бели шевове. Естествена кожа покрива и част от резервоара.

Освен нов имидж 1100 EVO Bulgari получава и допълнителни 10 конски сили, които добавени към основните 99 конски сили дават краен резултат от 109 к.с.

Ducati Monster 1100 EVO Bulgari ще бъде произведен в лимитирана серия от 100 бройки за целия свят. Не става ясно само дали върви с любимия за всеки мотоциклетист аксесоар – красива девойка с оскъдно облекло като показания на великолепната фотосесия.

Добави коментар