Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.07.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mazda CX-5 допълнена от Vossen

Mazda CX-5 допълнена от Vossen
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
4
Искаме го
7
6.2

Тупалка

В официалната информация пише, че имало промени и по броните и страничните прагове. Може и да лъжат. Моите очи са още на великолепните Vossen-и

Mazda е един от многото японски производители, които не се котират на нашия пазар. Слагаме настрана нагласата ни като цяло към японските производители, добавяме слабото представяне на оторизираните представители и за капак скъпите им вносни части. Естествено това че не са болшинство на светофара не ги прави аутсайдери. Концерна има модел за всеки вкус – от MX-5 и RX-8 за маниаците, през пълноприводните CX-7 и стигнем до нежната 121-а. А това са само моделите предназначени за европейския пазар. В родината им е пълно с всевъзможни представители на марката….Отплеснахме се… Накратко искахме да уточним защо няма тунинговани Мазди по нашия край. Но това не важи само за нашите ширини. Тунинг проекти базирани на автомобили от тази марка отсъстват като цяло по ценоразписите на повечето тунери.

Слава Богу в страната на голямото червено слънце си действат както си знаят и редовно подлагат всякакви японски автомобили на всевъзможни тунинг процедури. Като този черен CX-5, който между другото си е истински SUV. Знам, че от снимките не си личи, но е така – потърсете го в google. И ако и вие сте останали със същото впечатление, то значи наистина собственика си е свършил качествено работата. А тя, ако трябва да бъдем искрени не е  кой знае колко. Пълната промяна на автомобила се дължи изцяло на два подменени елементи – джантите и окачването. Vossen застава гордо под арките на калниците с 20 цоловите джанти, модел VFS2. 15 лъчовите колела са боядисани в златисто, откроявайки ги от боядисаното в черно купе.

Естествено, въздушно окачване също е инсталирано, което да свали CX-5 възможно най-близко до земята без да се загуби комфорта при возене.

 

 

 

Етикети

Добави коментар