Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 13.08.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes-Benz GLK350 Hybrid от RENNtech

Nasko Nikolov

Всъщност, след като прочетохме всички материали относно произведението на фирмата за тунинг RENNtech оставаме с впечатлението, че това е всичко друго но не и тунингован автомобил.

Историята започва преди 3 години, а именно през 2008г. на авто изложението SEMA . Тогава на щанда на RENNtech е изложен за първи път Mercedes-Benz GLK350 Hybrid Pikes Peak Rally Car. Идеята е автомобила не само да събира погледите ( определено го прави), но и да покаже новите насоки в света на тунинга.

3 години по-късно RENNtech обнови своя GLK350 Hybrid и го показа отново на широката публика. Екстериора на необикновения Mercedes е поверен не на кого да е, а на фирмата 3M. Почти целия спортен SUV е покрит с 3.5 милиметрово фолио на небезизвестната фирма.

Двигателя е 3.5-литров V6 с модифицирани колектори, бутала, всмукателна система и нов софтуер. Мощността е 350 конски сили.

“Новите дрехи” на екологичният рали автомобил (колкото и странно да звучи) са предназначени за последното му пътуване, което обаче не към легендарното трасе Pikes Peak. RENNtech GLK350 Hybrid ще обиколи няколко града в Америка на път към последната си дестинация – музея на Мерцедес в Irvine, California.

 

Добави коментар