Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 09.05.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mitsubishi Lancer Evo X от Vilner и Overdrive

Nasko Nikolov

След като многократно се доказа на международна сцена с доработките си по интериора на много автомобили, българското перформанс студио Vilner демонстрира за пореден път своите възможности. В сътрудничество с колегите си от Overdrive те представиха своето виждане за Mitsubishi Lancer Evo X.

Момчетата на Vilner са използвали няколко вида естествена кожа, алкантара и фолио за да създадат интериора по техен индивидуален дизайн. Основният цвят е черен, но е добавено и бяло като акцент за да направи плавен прехода с цвета на екстериора.

Тавана е изработен от черна алкантара, волана и скоростния лост са тапицирани в кожа с карбонов десен, а декоратичните елементи са в черно пиано лак. Седалките са подновени със спортни на фирмата OMP, а новата високотехнологична мултимедийна система в комбинация с обезшуменото купе се грижи за душевният комфорт на пътниците.

По екстериора на Evo X също има промени. Фаровете са оборудвани с би-ксенон и допълнителни LED светлини. Мигачите са преместени във вътрешната част на фара и вече са също LED. Задните светлини са модифицирани като всички светлини са заменени изцяло с LED и придават нов облик на автомобила

От Overdrive пък са оборудвали Mitsubishi Lancer Evo X с 18-ичнови джанти на фирмата Weds Sports, регулируемо окачване K-sport, всмукателна система AFM, изпускателна система на Greddy и няколко карбонови елемента. Благодарение на работата по двигателя мощността на Mitsubishi-то е 400 конски сили.

 

Добави коментар