Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes SLR 7o7 Edition от Wheelsandmore

Mercedes SLR 7o7 Edition от Wheelsandmore
Nasko Nikolov

Германската тунинг фирма Wheelsandmore е добре позната на специализирания пазар с  луксозните си тунинг разработки на автомобили от марките Mercedes, Aston Martin, Ferrari, Audi, Lamborghini и др.

Всички модели на AMG Mercedes имат доработки в ателието на тунерите от Wheelsandmore. Дори уникалния McLaren не ги спря.

Тези дни дойде момента и на класиката в жанра – Mercedes SLR

Наречен с кодовото име 7о7 Edition, тунинг проекта базиран върху Mercedes SLR добавя повече мощност на двигателя о повече агресия на външния му вид.

Wheelsandmore Mercedes 7o7 Edition притежава 707 конски сили (от където идва и името му) в резултат от добавения нов суперчарджър и оптимизирания софтуер на ECU-то. Длъжни сме да ви напомним, че стандартния SLR разполага с 626 конски сили, които за повечето от нормалните хора е напълно достатъчно, но не и за специалистите от Wheelsandmore. Така двувратото купе достига от 0 до 100 км/ч за 3.5 секунди.

Ново регулируемо окачване от KW Automotive и олекотените 20-цолови джанти 6Sporz2 в комплект с гуми Dunlop Sportmaxx спомагат за по-добрата визия и по-доброто поведение на пътя.

Интериора също не е пропуснат. Карбонови елементи по централната конзола и алуминиеви пера за смяна на скоростите от AMG Performance допълват кокпита на Mercedes SLR 7o7 Edition.

 

Добави коментар