Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 03.12.2020

Scroll to top

Начало

3 Comments

Audi RS5 Cabrio от Senner Tuning

Audi RS5 Cabrio от Senner Tuning
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
6
Уникалност
4.5
Искаме го
6.5
5.7

Пролет е!

Скромно но от сърце. Това не се отнася и за цената, но за тези, които искат да се откроят скромно от тълпата и да се предвижват със стил това е добро попадение.

Вие готови ли сте за пролетта? Защото от Senner Tuning са готови да я посрещнат подобаващо. Съобразено със сезоните от базираната в Германия тунинг фирма предлагат на своите клиенти един проект базиран на открития вариант на Audi RS5.

Блестящ в черно, кабриолета идва с минимални намеси от страна на Senner, но подходящо подбрани за да го превърнат в нещо по различно от събратята си. Сърцето му е бензиновият V8 агрегат, който след ъпгрейда на софтуера произвежда 504 конски сили. Благодарение на тях кабриолета ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.2 секунди. За още по-добро усещане от това ускорение помага и новата изпускателна система. Да се надяваме, че от Senner Tuning не са се увлекли и са се включили в рамките на нормалното, защото комбинацията от открит автомобил + спортна изпускателна система и дълъг път си е буквално главоболие. Но от друга страна в градска среда е добре дошло. Максималната скорост, на която Audi RS5 Cabrio е способно е 300 км/ч. Естествено, ако прическата ви и ушите ви издържат.

За подобряване на външният вид се грижи лип спойлер на задния капак, произведен от карбон, както и нов комплект от 20-цолови джанти, които идват заедно с гуми Dunlop Sport Maxx GT с размери 275/30R20. За по-добра стойка и поведение на пътя се грижи регулируемото окачване от KW.

Тези, за които няма педали и волан могат да се забавляват с DVD системата вградена от Senner. Нов е и контролният модул за отваряне и затваряне на подвижния покрив. Той позволява това да се прави и в движение при скорост до 60 км/ч.

Ако все пак не сте подготвени на пролетта, то от Senner Tuning могат да променят това срещу €14 900 и естествено един брой Audi RS5 Cabrio.

Comments

  1. Cynophile ? Oh ! Oui.Et j’ai beaucoup aimé l’image du bon chien qui offre sa papatte.Il m’est arrivé de refuser la main d’un « homme », jamais la papatte d’un chien.Quant à ce « M », il me gêne…J’ai un tee-shirt (un cadeau) avec un grand « M » dans le dos. Je ne vais plus oser le porter.

  2. Yeah, I am not too fond of running in the cold as well. Just yesterday I went out and it was in the high 30′s low 40′s! I would much rather run when it is in the 60′s because that is perfect weather in SO ILL! So i am up to trying someting new that can keep me warm. 🙂

  3. No puedo decir más..aplicable a las féminas, sobre todo la parte del “te gusta como es”…es típico que quieren reformar al mino para que cumpla sus espectativas y terminan psicopateandolo…true storyGracias Shesho!

Добави коментар