Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mini Cooper S Italian Job

Mini Cooper S Italian Job
Nasko Nikolov

Назад във времето през април миналата година Rolls Royce и Mini извадиха на светло своя съвместна разработка. Mini Cooper S Goodwood е произведение на дизайнерския екип на Rolls Royce върху малкия Cooper S и се откроява с елементи в интериора характерни за скъпата лимузина.

Вдъхновени от видяното дизайнерите от студиото за интериорен тунинг Вилнер създадоха Mini Cooper S „Italian Job“. Този път препратките в интериора са към друг луксозен автомобил – Bentley

Интериора е коренно променен благодарение на напа кожата, която всъщност е същата каквато се използва в интериорите на Bentley. Комбинирана с двуцветна алкантара с високо качество тя покрива почти целия интериор на мини автомобила включително панелите на вратите, скоростния лост, таблото и тавана. Основният орнамент на интериора е в диамантена форма и се постига чрез великолепен контрастиращ в бял цвят двоен шев. Пластмасовите елементи са в сребърен цвят.

Екстериора също е променен. Целия автомобил е фолиран със сребристо-сиво матово фолио, а тавана с черен мат. Има я и неизбежната двойна лента също е в черно, както и 18-цоловите нови джанти.

Italian Job беше името на един прекрасен филм. От днес зад него се крие най-луксозният Mini Cooper S, който освен всичко останало е произведен в България.

 

 

Добави коментар