Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Opel Astra от Senner Tuning

Opel Astra от Senner Tuning
Nasko Nikolov

От Opel наскоро пуснаха така очакваната OPC модификация на Astra. Така привържениците на Опел вече имат възможността да се сдобият с най-мощният заводски модел. За тези, които вече притежават Astra са тунинг пакетите на реномираните марки. Такъв наскоро пуснаха от базираната в Германия тунинг фирма – Senner Tuning. Предназначен за модела с 1,4-литров двигател, пакета предлага модификации по силовия агрегат и външния вид на автомобила.

Пакета включва нова предна решетка Steinmetz в черен мат, странични прагове с вложки от имитация на карбон, спойлер на 5-тата врата, дифузьор в задната броня и спортна генерация от неръждаема стомана.

Джантите, които покриват боядисаните в червено спирачни апарати са с марката Alutec с размери 8 x 19″. Към комплекта са включени гуми Vredestein Ultrac Sessanta с размери 235/35/19.

Ново спортно окачване с възможност за регулиране във височина се грижи за по-добрата визия и по-доброто поведение на пътя.

Промените под предния капак включват нов спортен филтър и чип тунинг. В комплект с новата генерация 1,5-литровия двигател отдава мощност от 160 конски сили.

Цената на тунинг пакета на Senner Tuning за новият Opel Astra e €11 900

Добави коментар