Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Cayenne от Regula Exclusive

Porsche Cayenne от Regula Exclusive
Nasko Nikolov

Немската тунинг фирма Regula Exclusive е подготвила пакет за второто поколение на Porsche Cayenne. Предназначен за всички желаещи да превърнат „паркетния“ джип в нещо по-близко до лек автомобил, тунинг пакета включва основно промени по външният вид. Сега той е повече от агресивен и определено ще се забелязва в тълпата.

Боди кита включва нова предна броня с огромни отвори за свеж въздух и вградени LED дневни светлини. Под нея може да се види и новият сплитер. Придвижвайки погледа назад по силуета виждаме и новите аеродинамични странични прагове, които правят връзка между разширените арки на калниците. За финал идва задната броня със задължителния дифузьор и вградени два сдвоени накрайника на изпускателната система. Над петата врата вече има стилен спойлер, който също както и другите нови елементи по автомобила има червен нюанс, който сам по себе си показва спортния дух на Regula Porsche Cayenne.

За съжаление той ще трябва да се надява единствено на мощността придобита в заводите на Porsche, защото немският тунер не е губил и миг от своето време с Cayenne II за да промени нейната стойност.

Цената за целият пакет е скромните €8,900, а срещу още €3,998 към него могат да бъдат добавени четири 23 инчови джанти в комплект с гуми Dunlop Supersport (315/25) и модифицирано окачване.

Добави коментар