Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 22.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Cayenne Lemon от TopCar

Porsche Cayenne Lemon от TopCar
Nasko Nikolov

Идеята да кръстиш тунинг проекта си не е никак лоша. Така той става лесно запомнящ се и се откроява от тълпата. Колкото по-звучно е името, толкова по-добре звучи. Естествено понякога се получават и грешки. Като проекта на Senner Tuning преди време базиран върху Audi S5 и наречен White Power. В английскоговорещите страни това се свързва с  расизъм и породи негативни коментари из медиите. Отговора на Senner Tuning беше отново тунинг проект, но този път в матово черно и под кодовото название Black Power.

И като говорим  за двойното значение стигаме до последния проект на руската фирма за тунинг TopCar. Тяхното творение е базирано върху Porsche Cayenne 2 и е наречен за кратко Lemon (лимон от англ.) Нищо странно предвид избора им на цвят, но в английскоговорещите страни Lemon се използва за чисто нови автомобили, който са дефектирали. Явно това не засяга клиента поръчал проекта, нито фирмата изпълнител.

Луксозния SUV е получил нова боя в лицето на ярко жълто, която е в комбинация с лайм зелено покриващо определени части от боди кита. Той от своя страна е нов и включва нова предна броня, задна броня, странични прагове, отвори на предния капак, раздувки на калниците и нов заден спойлер.

Porsche Cayenne Lemon се „вози“ на нов комплект джанти в два цвята – жълто и черно.

Интериора също е приел жълто-зелената линия, която се появява в канта обикалящ седалките, корите на вратите и арматурното табло.

За да бъде „кисел“ и на пътя TopCar Cayenne Lemon е получил и дребни модификации под капака. Те включват нов софтуер за управление, нови въздушни филтри и спортна генерация. От фирмата декларират, че Lemon развива 780 конски сили, което е значителен ръст от заводските 500 к.с.

Добави коментар