Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Panamera Turbo от Anderson Germany

Porsche Panamera Turbo от Anderson Germany
Nasko Nikolov

В деня преди откриването на тазгодишното автоизложение във Франкфурт от германската фирма за тунинг Anderson Germany извадиха нов тунинг пакет за Porsche Panamera Turbo. За търсещите леки промени по екстериора и интериора можем да препоръчаме да не четат следващите редове. Този пакет носи пълна промяна на спортната лимузина.

 Anderson Germany Porsche Panamera Turbo се откроява още на пръв поглед. Няма как да не забележим новите “дрешки” на 4-ри вратия спортист. Купето е “опаковано” в матово червено фолио. За контраст новите преден и заден капак са оставени в естествения черен цвят на карбоновите влакна. Това обаче не е достатъчно за инженерите от Anderson Germany. Предната броня е преработена и вече е снабдена с по-големи отвори за охлаждане и модифицирана решетка. Фаровете са получили нови декоративни рингове, а страничните огледала са от карбон. най-силно впечатление прави новата задна броня. Благодарение на нейните отвори Panamera по-скоро прилича на Audi R8, отколкото на оригинала си. За това колко е сполучлива промяната и необходимо ли е класиката в автомобилостроенето да бъде приравнявана с “новобранеца” оставяме да решите сами.

Вътре в купето се откроява новия спортен волан от карбон. Целия салон е покрит с черна кожа, черна Алкантара и великолепни двойни шевове в червено. Карбонови са и елементите по вратите и таблото, а LED светлини осветяват пода.

Джантите са вече 22-цолови в черно и червен кант. Размера на гумите е съответно 265/30 отпред и 295/25 отзад, а окачването е свалено с 40мм.

Anderson Germany Porsche Panamera Turbo разполага с 585 конски сили благодарение на чип тунинг-а и модифицираната изпускателна система

Добави коментар