Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.11.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Senner Tuning модифицира Audi S5 до RS5

Senner Tuning модифицира Audi S5 до RS5
Nasko Nikolov

Ауди S5 вече получи своя фейслифт и все още се радва на любовта на народите. Великолепният му силует съчетан с чудесни двигатели от VAG групата правят купето търсено, както от търсачи на лукс, така и на тези търсещи високите нива на адреналин в кръвта.
Естествено  и тази модификация няма да остане незабелязана от играчите на тунинг сцената. 

Първото предложение идва от Senner Tuning. Логично идеята им е да превърнат редовия S5 в бленувания от всички RS5. Това става благодарение на няколко козметични промени по визията. Най-голямата промяна е в лицето на новата предна броня взета назаем от “баткото”. Промяната продължава с два декоративни, но стилни спойлера върху задното стъкло и задния капак и завършва със странични прагове изработени от въглеродни влакна. Карбон може да се открие и върху капаците на страничните огледала. Към новата визия влизат и комбинацията от 20-цолови джанти Work VS-XX опаковани с Vredestein Ultra Sessanta и регулируемото окачване от KW.

За по-добро представяне на пътя и задоволяване на прищявките на онези с адреналина Senner е добавил няколко конски сили към 3-литровия V6 двигател. Сега той генерира 429 к.с и 501 Nm, което е със 100 к.с повече от първоначалния резултат.

Интериора също не е пренебрегнат и вече е в два тона висококачествена кожа за седалките, карбонови елементи по таблото и вратите и волан от Audi R8.

Цената за това удоволствие е €69 990.

Добави коментар