Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Overfinch London Edition е един много скъп Range Rover

Overfinch London Edition е един много скъп Range Rover
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
9.5
Искаме го
5
7.2

One of One

Лукса цена няма! Явно така си мислят в Overfinch надявайки се да продадат тяхното последно произведение. Ако залагаха на инкрустираните силуети на небостъргачи и виенското колело щеше да им отнеме време. Но тази табелка на прага сама по себе си ще отвори много портфейли.

Overfinch е един от най-старите и престижни доработчици на автомобили с марката Range Rover. В тяхната производствена програма влизат почти всички модели излезли от цеховете в Уитли, Ковънтри

Тяхната последна разработка е базирана на дългата база на Range Rover Sport. Един проект, който грабва с изпипани до края детайли. Ако трябва накратко да разкажа за него то изречението би трябвало да е “Внушително количество лукс на висока цена“.

Лукса и вниманието към детайла може да се открие още на първата снимка. Изключително светъл и приветлив интериор благодарение на бялата естествена кожа и панорамния прозорец на тавана. Навсякъде в колата могат да бъдат открити препратки към Лондон. На голяма част от панелите са нанесени силуетите на повечето от знакови сгради и съоръжения в Английската столица. Това не е прищявка, а търсен елемент в оформлението на интериора. Overfinch Rover Sport е посветен на световноизвестния град.
И въпреки, че именно тези елементи изглеждат някак неестествено от Overfinch  са наблегнали върху тях. Всъщност 5500 е бройката индивидуално изработени дървени фурнира. Тяхната изработка е отнела над 250 човекочаса. За радост на окото логото и марката на тунинг ателието е почти незабележима по елементите и не се натрапва на окото.

Въпреки огромното количество енергия и ресурси хвърлени по интериора от Overfinch не са пропуснали и екстериора. Той предлага нови въздухозаборници от карбон в предните врати, преправени брони и нова предна решетка. За да завърши промяната идват 22 цоловите джанти с марка Tora

Цената на Overfinch London Edition е 250000£! Да точно така – по-скъп и от Bentley Bentayga. Успокояващ е единствено факта, че серията е лимитирана до една единствена бройка. Това означава, че бъдещия щастлив собственик не само ще има честта да се вози в наистина уникален автомобил, но и по-късно да го продаде на добра цена.
От тунинг ателието уточняват, че ще се предлага и Manhattan Edition, на по-ниска цена.

 

Добави коментар